NLEN
Agricultural jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Vacatures pluimveehouderij

Agrifoodcareer heeft een groot netwerk voor het verkrijgen van Vacatures in de Pluimveehouderij. Dat komt doordat René Vreeswijk connecties heeft in de pluimveesector zoals de vleeskuikens en de legsector.
Uitdagende vacatures pluimveehouderij

Als je een studie hebt voltooid aan bij voorbeeld een Agrarische Hogeschool, WUR of een middelbaar kader (Horst of Barneveld) en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is het interessant om met Agrifoodcareer in contact te komen over vacatures pluimveehouderij. Agrifoodcareer heeft banen die varieren van: Adviseur Pluimveehouderij, Area Sales Manager Pluimvee, Pluimvee SpecialistNutritionist en vertegenwoordiger. Agrifoodcareer staat klaar om je te begeleiden bij een te maken carriere keus.

De pluimveesector is dynamisch

Agrifoodcareer is actief in de specialistenmarkt van de pluimveehouderij. Zou zijn er veelal grote pluimveemengvoerbedrijven die de weg naar Agrifoodcareer goed weten te vinden. Ook op internationaal gebied zijn intergratieketens en stalinrichters bij Agrifoodcareer bekend om zware posities in te vullen.

Inschrijfprocedure

Agrifoodcareer werkt marktgericht, snel en adequaat om je behulpzaam te zijn in de pluimveehouderijsector. Onderneem daarom zelf ook snel actie.

Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden